ZZP Nederland en KPN helpen ondernemers vooruit

Zzp

ZZP Nederland is een exclusieve samenwerking aangegaan met KPN. ZZP Nederland is de grootste belangenbehartiger voor zzp’ers in Nederland en KPN een toonaangevende leverancier van telecommunicatie, IT en securitydiensten en één van de leveranciers van e-herkenning. Met deze samenwerking versterken we beiden de dienstverlening aan onze klanten en achterban. Zo helpen we samen de zelfstandig ondernemers verder vooruit!  

Ik vind het mooi als bedrijven met verschillende expertises, maar een overeenkomende doelstelling elkaar weten te vinden. Zowel ZZP Nederland als KPN hebben de wil om de zelfstandig ondernemer verder te helpen in zijn ondernemerschap. En deze samenwerking is hier een mooi bewijs van. Met KPN voorzien we niet alleen in een groeiende behoefte aan stabiel en snel internet, maar ook in kennis op het gebied van digitale veiligheid en bereikbaarheid. Een thema dat voor zelfstandig ondernemers steeds belangrijker is. Hier vult KPN de kennis van ZZP Nederland mooi aan en kunnen we op dit vlak onze leden nu dus ook volop van dienstverlening en informatie voorzien.”

Naast de alom bekende uitdagingen die zelfstandig ondernemerschap met zich meebrengt, komen er soms ook nieuwe bij. Zo ben je over het algemeen niet dagelijks bezig met onderwerpen als digitalisering of innovatie. Dit terwijl deze zaken jou als zzp’er ook erg veel kunnen brengen! Daarnaast heeft vrijwel elke ondernemer behoefte aan snel en stabiel internet of telefonie. De samenwerking tussen KPN en ZZP Nederland springt hier mooi op in.  

Als zzp’er wil je wel samenwerken, maar geen werkgever zijn. Hoe je dat het beste kunt doen, daar helpen we je graag bij. Door samen te werken met ZZP Nederland en onze kennis en mogelijkheden te bundelen, helpen we jou het beste uit jezelf te halen!

Wat brengt deze samenwerking de zelfstandig ondernemer?

  • Bestaande leden van ZZP Nederland profiteren van een lager maandtarief en betalen geen afsluitkosten bij het aangaan van het Kleinzakelijk-abonnement van KPN.
  • Ook communiceren we binnenkort nog een heel leuk voordeel voor al bij ZZP Nederland aangesloten leden die kiezen voor een KPN-aansluiting. Meld je hier alvast aan, dan houden wij je op de hoogte.
  • Klanten van KPN, die nog geen lid zijn van ZZP Nederland, krijgen bij het aanschaffen van een Kleinzakelijk-abonnement van KPN een 3-jarig lidmaatschap van ZZP Nederland.
  • Samen zullen we daarnaast relevante content over bijvoorbeeld security, IT, innovatie of digitalisering realiseren, vanzelfsprekend toegespitst op de zelfstandig ondernemer.

Digital Dutch

KPN nodigt alle leden van harte uit om deel te nemen aan een komend event, The Digital Dutch. Dit gratis event zit boordevol inspiratie en interessante sprekers over zaken als innovatie, digitalisering en security. En oh ja, je geniet live mee van een optreden van een Nederlandse topband! 

Over ZZP Nederland

ZZP Nederland ondersteunt ruim 53.000 zzp’ers en zelfstandig ondernemers in hun ondernemerschap met onafhankelijk advies en biedt daarnaast diverse handleidingen, trainingen en workshops aan. Bijvoorbeeld over belastingen, marketing en wet- en regelgeving. Daarnaast is ZZP Nederland actief in politiek Den Haag om de positie van de zelfstandig ondernemer op de arbeidsmarkt te verbeteren, zodat ondernemers de ruimte krijgen en behouden om ook echt zelfstandig te kunnen ondernemen. Verder biedt ZZP Nederland zzp’ers ook interessante kortingen aan op verschillende diensten, zoals op juridisch gebied en op verzekeringen.


Over KPN

Ook KPN helpt ondernemers vooruit. Als toonaangevende leverancier van telecommunicatie, IT- en securitydiensten weet KPN precies wat ondernemers nodig hebben om zorgeloos aan de slag te gaan. Met het Kleinzakelijk-aanbod van KPN is de ondernemer altijd bereikbaar, zowel telefonisch als via internet.

Products You May Like

Geef een reactie